Livsstil Personlig

– Mennesker i konstant bevegelse gror aldri fast i gårsdagen

Det er ikke lenge siden jeg sist blogget, men like fullt føles det som en evighet siden, og grunnen er ganske enkelt at det går unna på flere ulike fronter om dagen. Hvorfor, tenker du kanskje?

Noen veivalg får nemlig konsekvenser, og i 2016 så har jeg prøvd nye uprøvde stier. Jeg bestemte meg ved inngangen til 2016 for å bryte fullstendig med det gamle ordspråket «Skomaker bli ved din lest» I 2016 har jeg utfordret egne grenser, og gjort mye ved siden av det som fortsatt dekker mesteparten av min tid. Nemlig risiko-analyse jobben i Risk Information Group. I 2016 har jeg gjort litt reklameoppdrag, jeg har startet Youtube-kanal med kompisen min Ole Eikeland, og jeg har reist land og strand rundt med et foredrag som ligger i veiskillet mellom risikoanalyse og underholdning.

I tillegg har jeg skrevet noen blogginnlegg om alt fra fag til familie.

For meg er det en befrielse å kunne gjøre ulike ting, og løfte blikket mot nye horisonter. Det at jeg gjør litt annet enn å analysere svindel, risiko, krim og annen trøbbel betyr ikke at jeg har kastet faget mitt på båten, eller at jeg skal skifte beite. Det betyr egentlig bare at jeg er et menneske som liker variasjon, og der det dukker opp muligheter som gjør at jeg må skjerpe sansene der sier jeg ofte ja.

Spesielt når det gjelder det å fronte reklamekampanjer har jeg fått reaksjoner fra et fåtall faste følgere, men sannheten er at jeg gjør minimalt med slikt om du måler dette i prosentandel av min tid. Ikke ser jeg noe negativt med å gjøre det heller. De gangene jeg gjør noe slikt så er det utelukkende fordi merket eller selskapet er blant mine personlige favoritter. Jeg ser det også rett og slett som et privilegium at jeg som risiko-mann får lov til å være merkevare ambassadør.

Når det gjelder det å holde foredrag så er det noe av det beste jeg vet om å gjøre, og om det er et sted jeg virkelig er lykkelig så er det når jeg står på en scene med Naive Norge. Ikke bare får jeg snakke om noe jeg elsker. Nemlig risiko faget! Jeg får også skremme, underholde og skape reaksjoner, men best av alt;  jeg får gjøre det med dere alle til stede i rommet.

Hva kan jeg overraske med i 2017? TV? En Bok? Tiden vil vise hva som skjer. Selv har jeg like lite aning som jeg hadde i 2015 om reklame eller om Youtube for 2016.

Youtube-kanalen «Eikeland Kleiven» som jeg startet med tidligere Nettavisen journalist Ole var det mange som mente at jeg burde la være å ta del i, men til de er det bare å si at de da kan la være å se på. For meg er det å lage Youtube en leken måte å treffe kompisen min Ole en tidlig tirsdag en gang i uka. Det er ren glede og hygge med han og andre venner som villig deler en frokost og sin viten om ulike temaer med oss. Jeg kaller det læring alle veier.

Jeg vet i alle fall at jeg har lært mye av det å gjøre Youtube. I tillegg har jeg fått gleden av å dra i gang en liten kanal på nettet som takket være dere er sett 500.000 ganger på et halvår. Det er for meg i seg selv et eventyr.

For 2017 har jeg tenkt til å fortsette å utvikle meg som menneske. Jeg har tenkt til å fortsatt ta steg utenfor den boksen som enkelte vil plassere meg i. Jeg har tenkt til å tilbringe masse tid med kjæresten og de tre barna våre, men viktigst av alt så har jeg tenkt til å sørge for at alle rundt meg forstår at for mennesker som tørr, og vil så dukker det alltid opp muligheter. Det forsøker jeg jevnlig å fortelle både barna mine og gjengen som jeg til daglig jobber med.

Om dere skulle være i tvil.

Ordet mulighet var sist jeg sjekket et positivt laddet ord. 

Takk for følget i uken som gikk, og takk for at dere inspirerer meg hver uke. Jeg er stolt over å ha så mange fine, engasjerte, dedikerte og fokuserte følgere. Dere gjør at jeg fortsatt finner å glede i å skrive om det som betyr det etter flere år med Kleiven blogg.

En drøm er bare en plan unna å være et mål.

Alt godt fra meg til dere alle, og god helg!

Carpe Diem!
Stay safe!

WWW.KJELLOLAKLEIVEN.NO

Les også – Påkjørt og så skjedde det som ikke skulle skje

Les også – Ikke la dem ta livet av krona

Les også – Er vi så lettlurte på Facebook

Les også – Da jeg drakk mine siste dråper alkohol

Les også – Min best bevarte hemmelighet

www.kjellolakleiven.no

TAKK FOR BESØKET!

0 comments on “– Mennesker i konstant bevegelse gror aldri fast i gårsdagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: