Ny teknologi Uncategorized

En rå opplevelse

Nytt og spennende på teknologi-fronten:

Reward 2017 – GoPro Hero 5 

Denne vinteren har jeg gått til innkjøp av et Go Pro kamera av typen Hero Black for bruk i ulike fritidsaktiviteter, og jeg skal ærlig innrømme at jeg er imponert over hva den lille svarte boksen med alle de ulike feste-grepene kan brukes til. Best av alt var det å få stupe i havet med kameraet festet til hodet for deretter å kunne nyte de sinnsyke bildene som denne lille kompisen gir i både film og bilde.

Gullfisk under vann var heller ikke noe problem å fange opp.

Når jeg først gikk til innkjøp av et actionkamera så var det fordi at jeg er stor fan av en aktiv fritid, og det å kunne forevige fjellturen, surfeopplevelsen eller lek med barna var en avgjørende faktor. I tillegg så jeg for meg at jeg kunne bruke det også i jobbsammenheng ved ulike risiko-jobber, men det har jeg så langt til gode å få testet.

Med GoPro HERO5 Black og HERO5 Session actionkamera vil selv de våteste, mest fartsfylte opplevelsene bli enda bedre, og det gjelder enten du ser klippene på mobil, nettbrett eller TV skjerm. Kameraet som jeg så langt har brukt på sykkel, til snorkling og dykking, rulle-skøyter og skateboard. I tiden fremover håper jeg å få testet det også på en lengre fjelltur, og ved litt stand up padling.

Ifølge produsenten har kameraet; 4K video, stemmestyring og vanntett design.

Jeg har så langt gleder meg mye over å kunne bruke kameraet på eventyr med både store og små. Den eneste skuffelsen etter noen ukers bruk er at jeg har slitt litt med å få Macén til å snakke med GoPro. Ikke konstant men til tider.

Uansett er det likevel så mye glede i den lille svarte boksen at jeg ville kjøpt den igjen. I tiden fremover kan man vel anta at prisene blir lavere også. Konkurrentene popper jo opp over alt og Go Pro vil måtte forsvare seg med nebb og klør om de skal holde posisjonen som det soleklare valget.

 

Her følger en av mine favorittfilmer i Go Pro regi – hentet fra Youtube;

 

 

 

0 comments on “En rå opplevelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: