Personlig Reward

Malt av Unni Askeland

Kjære lesere denne uken fikk jeg en ut av kroppen opplevelse og jeg forstår fortsatt ikke at det er mulig.

Har du noen gang lurt på hvordan du hadde blitt seende ut om en kjent kunstner skulle lage sin tolkning av deg eller dine nærmeste på et lerret? Den problemstillingen fikk jeg et litt nærmere forhold til da tusenkunstner, og min personlige favorittkunstner Unni Askeland startet nedtegningen av det som uten tvil er mitt ansikt på et lerret. Bildet som er en kombinert kulltegning med akryl er utformet i god Unni stil, og kanskje er det hennes tidligere utstilling «Munch adopsjoner 2004» som gjør at jeg får litt følelse av Munch med bildet.

Formene i bildet gjør at jeg får følelsen av at det er mye som skjer samtidig, og selv skjortekragen får liksom et løft av de blåhvite bølgene. Kanskje det er Unnis måte å ta meg litt i kragen på?

Unni har tatt min noe kaotiske hverdag og plassert den på et lerret.

Uansett er vel ikke det å bli løftet i kragen av tusenkunstneren det verste som kan skje heller. Lurer du på hva som nå skal skje med bildet? Det er ikke helt opplest og vedtatt enda, men den ultimate drømmen måtte vel vært og fått bildet opp på en vegg hos en eier som virkelig elsker Unni kreasjonen.

Du lurer kanskje på hva jeg synes om bildet? Svaret er at jeg elsker det og selv om jeg først ble slått bakken av alt som hender rundt ansiktet og kroppen som ved et mirakelslag har fått toner i favorittfagene mine.

Blått som havet og hvit som snøen!

Skal en lage portretter handler det om og «se» personen du avbilder kjenne på hva vedkommende utstråler og fange det! – Unni Askeland

Det fine med kunst er i mitt hode at det både gir emosjonell glede, og samtidig kan ha en verdi som investering. Dermed får du det beste av to verdener med glede i både harde og myke verdier.

Så med det sagt; Hvilken farge ville du aller helst ha blitt malt i om noen skulle plassere deg, eller dine på duken?

Mitt svar ville vært la kunstneren bestemme så får vi se hvor vi ender. Om du som meg er fan av Unni Askeland, og hennes kunst eller ønsker mer info om alle de kreative ideene som damen har så er det mulig å kontakte henne på mailadressen nedenfor.

Kanskje du ender opp på lerret du også? Eller kanskje du ender opp med en Askeland på veggen.

Om du skulle ønske å se noen av hennes seneste bilder så kan jeg anbefale å ta en tur til hennes atelier. Selv titter jeg innom  så ofte jeg kan for å få med meg det seneste som skjer, og utvalget er det ingenting å klage på. Enten man vil ha en Askeland eller en annen favoritt over peisen.

God søndag, alt godt herfra!

http://www.unniaskeland.com

0 comments on “Malt av Unni Askeland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: