Personlig Uncategorized

Fra familie på fem til Maxi og meg!

Fra familie på fem til Maxi og meg!

Året 2017 har startet litt annerledes enn jeg kanskje hadde tenkt. Nye ord i vokabularet inkluderer «annenhver uke pappa» og «hver for oss». Sagt med andre ord så har Jennifer og jeg besluttet å gå hver til vårt, og kjernefamilien på fem har dermed blitt til to små enheter som varierer litt i størrelse fra uke til uke.

Annenhver uke har jeg lille Maximilian hos meg, og da har vi gutteuke mens Jenn får konsentrert seg om de to andre barna, som jeg også føler en sterk tilknytning til selv om de ikke er biologisk mine barn.

De har tross alt vært en del av livet mitt, og jeg i deres over mange år. Det skal man ikke undervurdere!

Det viktigste for oss begge som foreldre blir nå å kunne gi Maximilian, Leo og Jasmine trygge og gode rammer i en ny hverdag. Barna skal jo både venne seg til et nytt land, og en ny familiesituasjon etter noen år under solen på Kanariøyene.

Som de voksne i den endrede situasjonen er vi enige om at det barna kommer først, og vi er enige om at det å finne en samarbeidsform som virker er det viktigste for alle. Selv om det ikke alltid er like enkelt når følelser, skuffelse og forandring møter en ny hverdag.

Uansett er jo alle disse elementene en del av livet, og blodsbåndene gjør oss jo uansett til familie.

Takk til alle gode venner og kjente for støtte i prosessen.

0 comments on “Fra familie på fem til Maxi og meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: