Personlig

Min første uke som annenhveruke-pappa

Min første uke som pappa på fulltid

I morgen er startskuddet for min første uke som annenhver uke pappa, og jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt nervøs. Ikke det at jeg ikke har kontroll, eller sliter med å være pappa. Det er bare det at det kribler enormt i magen og jeg er veldig spent.

Det er det beste i verden å være pappa til lille Maxi og jeg gleder meg mer enn noe, men samtidig så er det slik at jeg har brukt mye tid denne uke på å forberede, og jeg vil at den lille bestevennen min skal bli virkelig glad når han ser gutterommet sitt. Gjennom uken har jeg handlet barne-møbler, bilder, leker og sengetøy med favorittene i Minions. Jeg har handlet favorittmaten hans, og kjøpt DVD spiller slik at lillegutt får brukt noen av filmene sine.

I tillegg har jeg forberedt meg på en ny hverdag med lillegutt boende hos meg på Tjuvholmen annenhver uke. Det er bare noen få uker siden mammaen hans og jeg bestemte oss for å gå hver til vårt, og selv om det kanskje har ligget i luften lenge så er det jo engang slik at bestekompisen min på to og et halvt skal få det minst like fint nå som da vi alle var sammen.

For å forsikre meg om at han virkelig skal ha det bra har jeg brukt tid på å finne frem bilder fra rommet hans på Gran Canaria. Det er jo bare kort tid siden han bodde der under solen. Jeg har snakket med litt ulike barnehager i nabolaget og brukt tid på å besøke disse.

Han må jo få en god arbeidsplass for videre utvikling mens jeg jobber med risk på dagtid.

Når Maxi, og jeg setter oss ved middagsbordet i morgen så vet jeg at lykkefølelsen ikke er langt unna. Den følelsen er det lenge siden jeg har smakt på.

1 comment on “Min første uke som annenhveruke-pappa

  1. Ønsker dere alt det beste i tiden fremover begge to!
    Må dette året bringe lykke til dere, i form av fred og glede 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: