Personlig

På den personlige siden

– Livet er en hel rekke u-svinger, men det gjelder å holde kursen mot målet  likevel!

Det har vært en litt annerledes start på 2017 enn jeg kanskje hadde ventet, men likefullt er året i ferd med å bli et av de mest spennende i mitt liv så langt. La meg forklare; For det første er jeg virkelig i ferd med å bli varm i «annenhver uke papparollen». Jr og jeg koser oss virkelig de ukene vi har sammen, og vi er flinke til å få maksimalt ut av tiden sammen.

For det andre har utviklingen for både den ordentlige jobben min på RIG, og alle de ulike prosjektene mine fått en god start på året. Det gjør alt litt enklere, og ikke minst oversiktlig for en Kjell-Ola som sjelden eller aldri har fått sitte stille så langt i 2017.

Starten på året har mildt sagt vært kaotisk med samlivsbrudd, flytting av familien hjem fra GC, og lansering av ny blogg men jeg satser på mer ro mot sommeren.

Når det gjelder nye prosjekter så er vi i gang med et TV-prosjekt, som kan bli veldig spennende. I tillegg  har Naive Norge foredraget nok en gang fornyet seg, og med god hjelp fra Donald Trump og legemiddelindustrien, så er foredraget  mer aktuelt enn noen gang tidligere.

Visste du forresten at man kan hacke en pacemaker, en protese eller et pass?

I tillegg har jeg helt siden oktober jobbet med bloggen som du nå har tittet innom. Den skal bli mer tilpasset fremtiden, og da vil bruk av video være essensielt. I tillegg ville jeg ha bedre kontroll på annonser, og hva som dukker opp rundt innholdet mitt.

På Nettavisen følte jeg til tider at bloggen var en eneste stor annonse, og det uten at det gjenspeilet den økonomiske oppsiden ved å ha den der.

Nei kjære lesere, det er tid for å sette kurs mot nye mål. Mot nye spennende horisonter. Jeg håper dere blir med på reisen.

Jeg skal i alle fall gjøre alt for at dere hos meg får den beste innsikten i spennende temaer som teknologi, økonomi, politikk og samfunn. Alt godt fra meg til dere alle.

Stay safe!

ererr

 

 

 

 

8 comments on “På den personlige siden

 1. Lykke til med livet videre – og bloggen! Gleder meg til å følge deg –

  Liker

 2. Stå på, og stå oppreist. Du skriver om viktige ting.

  Liker

 3. Stå på! Ønsker deg lykke til og ser frem til å følge deg 🙂

  Liker

 4. Life is a roller coaster. Godt å høre at du har msnge muligheter, til lykke, glede og engasjement i 2017 😄

  Liker

 5. Når en dør lukkes, da åpnes en annen. 2017 blir ett godt år!

  Liker

 6. Godt å høre at du har landet på to bein! Ta godt vare på familie – det er den største formuen du noen gang kan forvalte!!!

  Liker

 7. Livet er ikke for pyser! Det gjelder å ha troen på seg selv og en positiv innstilling! Stå på!

  Liker

 8. Fin presentasjon av den nye bloggen👌

  Fortsett og opplyse oss naive.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: